Disclaimer gebruikersvoorwaarden

Kleurprentjes.be is een website dat speciaal werd ontwikkeld voor kinderen met de bedoeling jeugdvriendelijke kleurprenten aan te bieden van hoge kwaliteit. Er wordt veel belang gehecht aan de content van onze site waarbij deze uiterst nauwkeurig wordt gecontroleerd voordat deze wordt toegevoegd. Door gebruik te maken van kleurprentjes.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden die hieronder worden beschreven.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google verwerkt daarbij je IP-adres en gegevens over hoe je deze website gebruikt. Deze informatie wordt gegenereerd door middel van cookies op je computer en vervolgens doorgestuurd naar computers van Google in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten zoals wij en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Kleurprentjes.be publiceert links naar websites van andere partijen. Hierbij wordt aangeraden om het privacybeleid van de respectievelijke sites goed na te lezen bij het invullen van jouw gegevens. Kleurprentjes.be is niet aansprakelijk voor de inhoud en publicaties op deze sites.

Het gebruik van deze website is volledig gratis en wordt mogelijk gemaakt door adverteerders op de site. Reclameboodschappen worden zowel gericht naar kinderen als naar ouders. Reclame met racistische, kwetsende of pornografische inhoud worden uitgesloten. Bij het afdrukken van een kleurprentje hebben wij ervoor gekozen geen reclame hieraan toe te voegen uitgezonderd een verwijzing naar deze site. Kleurprentjes.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de afdrukkwaliteit van eender welk kleuprentje. Deze kwaliteit wordt tevens grotendeels bepaald door de instellingen van uw eigen PC en printer. Kleurprentjes.be behoudt het recht om ten allen tijde bepaalde onderdelen uit het gratis gedeelte aan te passen of te verwijderen. Er kan geen enkele aanspraak worden gemaakt op onderdelen of inhoud van dit gratis gedeelte.

Alle beeldmerken en copyrights zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren of rechthebbende partijen zoals Disney, Studio 100, ... tenzij anders vermeld. Een kopie van de kleurprentjes mag gedownload worden op een enkele computer voor persoonlijk, niet-commerciële gebruik, mits copyright en overige eigendomsrechten intact worden gehouden.

Neem contact op indien u vragen of opmerkingen hebt bij de voorwaarden van kleurprentjes.be.

Terug naar de kleursite

Terug naar boven

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /customers/f/9/6/kleurprentjes.be/httpd.www/disclaimer.php:108 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/f/9/6/kleurprentjes.be/httpd.www/disclaimer.php on line 108