Hulp nodig?

Op de landingspagina van kleurprentjes.be worden alle verschillende kleurplaat categorieën bovenaan de pagina in groepjes van vier weergegeven. Links kunt u zien hoeveel kleurplaten onze site momenteel biedt! Bij het klikken op een categorie tekening krijg je alle kleurplaatjes van de desbetreffende kleur categorie te zien. Door te klikken op alle kleurplaten krijg je een overzicht van alle aanwezige categorieën.

In het midden van de landingspagina staat aan de rechterzijde elke dag een andere plaatje! Hetzelfde geldt voor de 8 kleurprenten onderaan die elke dag willekeurig worden gekozen. Ook vind je snel de populairste kleur platen terug die in een horizontaal lijstje worden getoond. Info voor ouders, De disclaimer en een overzichtje van de site opbouw vind je rechts onderaan de pagina terug.

Eens je op alle kleurplaten drukt, kunt u door middel van de pijltjes onderaan doorheen alle categorie tekeningen bewegen of te klikken op een pagina nummer. Geen idee welke tekening u moet kiezen? Geen probleem, klik bovenaan de pagina op de 2 dobbelsteentjes en wij maken voor u de keuze. Een willekeurige categorie zal worden getoond. Om terug te keren naar de landingspagina kunt u ofwel klikken op het huisje ofwel op ons logo rechts naast de grote luchtballon.

Wanneer je een categorie hebt gekozen om in te kleuren, ziet u eerst en vooral een introductie tektjes met wat uitleg over uw favoriete figuur. Ook ziet u hoeveel kleurplaten er werden gevonden. Opnieuw kunt u door middel van de pijltjes of te klikken op een pagina nummer doorheen alle kleurprenten scrollen. Klik vervolgens op uw favoriete kleurplaat en hou uw potlood bij de hand want het kleuren kan bijna beginnen! Laat u verassen door een kleurprentje naar keuze en klik bovenaan de pagina op de 2 dobbelsteentjes. Om terug te keren naar de categorie overzichtspagina klikt u op de cirkel met het pijltje.

Uw favoriete kleurplaat wordt weergegeven. Nu hoeft u enkel nog op het printer figuurtje te klikken om uw tekening af te printen. Laat het inkleuren beginnen! Links van uw gekozen plaatje ziet u telkens de 2 vorige en de 2 volgende tekeningen van de gekozen categorie. Bovenaan de pagina verschijnen opnieuw de keuze om naar de landingspagina te gaan, terug te keren naar alle kleurprentjes van uw gekozen figuur en de dobbelsteentjes die voor jou een kleurprentje kiest.

Terug naar de kleursite

Terug naar boven

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /customers/f/9/6/kleurprentjes.be/httpd.www/hulp.php:107 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/f/9/6/kleurprentjes.be/httpd.www/hulp.php on line 107